Usa pentru exterior din lemn stratificat de meranti

Desi imaginile de mai jos vorbesc de la sine, trebuie sa va dau cateva detalii tehnice despre executia si avantajele acestui tip de usa.

Model London

Usa din lemn stratificat de meranti - London p02

Lemnul de meranti folosit este unul dintre cele mai stabile esente de lemn folosite la tamplaria pentru exterior. Tripla stratificare a lemnului este obligatorie pentru toate usile sau ferestrele de exterior, astfel incat elementele sa nu se curbeze in timp datorita diferentelor de temperatura si umiditate dintre exteriorul si interiorul cladirii. Grosimea de minim 68 mm folosita la toate elementele din lemn din care este executata tamplaria exterioara asigura cea mai buna izolatie termica si fonica. Usa prezentata a fost livrata si ulterior montata in apropierea Londrei, lucru care a determintat si design-ul specific zonei.

Usa din lemn stratificat de meranti - London p05 Usa din lemn stratificat de meranti - London p04 Usa din lemn stratificat de meranti - London p03

Feroneria si vopselele au fost importate din UK si respecta normele de siguranta cerute de regulamentele zonei in care a fost montata.

URMARESTE-NE
Facebookinstagrammailby feather
DISTRIBUIE
Facebookmailby feather

Lasă un răspuns