Scari interioare placate cu lemn si balustrada din lemn cu balustri din fier forjat

Este important ca in orice casa, elementele de design folosite sa creeze o atmosfera calda si familiara. Proiectul realizat de noi aduce in casa beneficiarilor nostri exact efectul acesta.

Proprietarii casei, o familie tanara cu doi copii, au reusit prin forte proprii, constructia unei case de dimensiuni decente printr-un efort atat financiar cat si fizic. Majoritatea lucrarilor de constructie au fost realizate chiar cu propriile maini, insa pentru realizarea placarii cu lemn proprietarii au ales Atelierele Bogdan Petru.

Scara placata cu lemn si balustrii din fier forjat 03

Avand in vedere lipsa de experienta anterioara in domeniul constructiilor, scara din beton realizata chiar de catre beneficiar a avut multe probleme cu privire la dimensiunile si formele treptelor. Cea mai eficienta si simpla modalitate pentru a monta treptele fara interventii deosebite asupra suprafetei neregulate de beton este lipirea acestora cu adeziv de tip spuma. Aceasta metoda ne-a ajutat foarte mult in cadrul acestui proiect.

Scara placata cu lemn si balustrii din fier forjat 01

 

Scara placata cu lemn si balustrii din fier forjat 09

 

Scara placata cu lemn si balustrii din fier forjat 07

Desi cea mai mare a timpului alocat montajului a fost petrecut pentru placarea treptelor, cea mai importanta parte a acestui proiect a fost balustrada cu balustri din fier forjat. Modelul este unul mai putin intalnit in casele romanilor in special datorita faptului ca putine ateliere din tara ofera modele care sa contina mai multe tipuri de material.

Scara placata cu lemn si balustrii din fier forjat 12

Ne mandrim cu faptul ca Atelierele Bogdan Petru este prima si singura companie din nordul Romaniei care ofera si are in portofoliu scari interioare realizate din lemn, metal si sticla. Mentionez ca toate lucrarile sunt facute de catre echipa noastra incepand de la proiectare si terminand cu montajul, acesta fiind si atuul nostru in ceea ce priveste calitatea finala a proiectelor realizate.

 

DISTRIBUIE
Facebookmailby feather
URMARESTE-NE
Facebookinstagrammailby feather