Trepte si balustrada din lemn de stejar

Scarile interioare sunt de cele mai multe ori executate din beton. Solutia cea mai des intalnita pentru finisarea lor intr-un mod placut, este placarea lor cu lemn.

Scarile interioare placate cu lemn intampina totodata o serie de probleme referitoare la montaj, care au o importanta deosebita privind comportamentul in timp al lemnului folosit. Astfel, suprafata din beton a treptelor trebuie sa aiba un coeficient de umiditate scazut si la montaj sa se foloseasca un adeziv profesional, special conceput pentru lipirea lemnului de suprafata de beton, nefiind indicata folosirea spumelor de montaj obisnuite, datorita rezistentei lor reduse la factori mecanici si deteriorarea lor in timp.

Scarile interioare executate de lemndesign indeplinesc intocmai aceste cerinte, ceea ce ne da posibilitatea oferirii unei garantii extinse.

Scara interioara prezentata in imaginile alaturate a fost executata din lemn de stejar, baituit si apoi lacuit cu lac pe baza de solventi cu o rezistenta mecanica superioara. Treptele din beton au fost placate cu lemn de stejar de 40 mm pentru trepte si 20 mm pentru contratrepte, iar la montaj s-a folosit adeziv profesional marca Mapei.

Scara interioara din lemn de stejar continand 14 trepte si balustrada a fost realizata in cadrul unei amenajari interioare la un apartament de tip duplex din orasul Piatra Neamt.

URMARESTE-NE
Facebookinstagrammailby feather
DISTRIBUIE
Facebookmailby feather

Lasă un răspuns