Scarile interioare clasice si balustrii executati la strung

Cel mai cunoscut model de scari interioare sau mai bine zis de balustrada pentru scari interioare este cel cu balustri clasici executati la strung.

scari interioare din lemn clasice 03

Acest model pe care il putem numi chiar traditional, este cel mai intalnit pe teritoriul tarii noastre poate si datorita numarului redus de modele disponibil pana in ultimimii ani.

Balustrada de tip clasic este potrivita mai multor tipuri de design interior de la elegant, la rustic sau chiar eclectic.

scari interioare din lemn clasice 01

O noua tendinta ce patrunde si in tara noastra este ca balustrilor intermediari sa li se dea o culoare in contrast cu mana curenta si treptele pentru a scoate in evidenta formele create la strung. Acesta tendinta a patruns la noi ca influenta a designului american si britanic in ceea ce priveste scarile interioare.

scari interioare din lemn clasice 02

Prinderea balustrilor de scari se realizeaza cu ajutorul cepurilor din lemn sau suruburilor metalice. Balustri mari, de capat, se prind cel mai adesea cu suruburi metalice si ancora chimica direct in beton. Aceste sisteme de prindere au evoluat in ultimii ani. Ele confera rezistenta balustrazilor si siguranta utilizatorilor scarilor unde sunt montate.

scari interioare din lemn clasice 04

Personal sunt adeptul noilor tendinte, insa trebuie sa recunosc ca in multe cazuri, nici un alt model de balustrada nu s-ar potrivi mai bine. Alegerea finala apartine clientilor, insa ca designer al Atelierelor Bogdan Petru este de datoria mea sa propun mai multe variante.

Voua va place tipul acesta de balustrada?

URMARESTE-NE
Facebookinstagrammailby feather
DISTRIBUIE
Facebookmailby feather