Scara interioara cu structura metalica, trepte din lemn si balustrada din sticla

Scarile prezentate sunt alcatuite din trei elemente distincte, care desi necesita metode de lucru total diferite, reusesc sa se imbine intr-o nota moderna data de structura din fier si balustrada de sticla, dar totusi calda oferita de lemnul finisat intr-un mod special.

La executia structurii metalice, finisata cu vopsea alba, pentru a se incadra in paleta coloristica a designului, s-au folosit profile de dimensiuni mari pentru o rezistenta marita, dat fiind destinatia comerciala a spatiului.

Treptele din lemn de stejar cu grosimea de 40 mm au fost finisate folosindu-se o tehnica speciala pentru a crea o senzatie familiara si calda vizitatorului, dar si pentru a minimiza riscul alunecarilor datorat suprafetei lacuite a treptelor obisnuite.

Balustrada din sticla securizata si laminata, cu o grosime de 16 mm, ofera spatiului lumina si deschidere, avand in vedere destinatia de showroom a spatiului.

Scara executata de lemndesign este parte a unui proiect comercial – showroom-ul Global Design aflat in centrul orasului Suceava pe care va invitam sa-l vizitati.

DISTRIBUIE
Facebookmailby feather
URMARESTE-NE
Facebookinstagrammailby feather

Lasă un răspuns