Scara interioara cu design modern

Scarile interioare pot fi executate folosind 3 tipuri de structuri: din beton, din lemn sau din metal. Scara prezentata este unul dintre proiectele cele mai complexe executate de catre noi.

Designul acestei scari interioare se incadreaza perfect in arhitectura interioara a casei. Multumita atentiei la detaliu date chiar de catre beneficiarii lucrarii, o familie tanara din Suceava, intreg designul interior al casei are personalitate si tinerete.

Scara cu design modern suspendata cu bare din inox p03Arhitecta Ioana Martineac si sotul ei sunt de altfel mari iubitori ai lemnului. Fara increderea pe care ne-au acordat-o, sunt sigur ca nu am reusit sa ne apropiem atat de mult de perfectiune. Ideea designului a apartinut Ioanei si a capatat forma datorita maiestriei specialistilor cu peste 30 de ani de experienta ai Atelierelor Bogdan Petru.

Scara cu design modern suspendata cu bare din inox p07Designul scarii este unul modern si combina tehnici de executie diferite. Structura metalica este ascunsa sub lemnul ce o placheaza, iar barele din inox au atat rol de balustrada cat si rol de rezistenta. Aceast tip de scara exte cel mai bun exemplu ca o buna colaboarare intre specialisti cu experiente diferite poate duce la creatii deosebite.Scara cu design modern suspendata cu bare din inox p08Parte a conceptului [ lemndesign ], Atelierele Bogdan Petru, au fost cei ce au transformat in realitate schitele si planurile Ioanei si ale mele.

Scara cu design modern suspendata cu bare din inox p09Cu toate ca suntem constienti de reusita noastra, va intrebam totusi:
Va place ce ati vazut?

DISTRIBUIE
Facebookmailby feather
URMARESTE-NE
Facebookinstagrammailby feather

Lasă un răspuns