Gard, porti si balustrade din lemn

Gardul, folosit in principal cu scopul de a delimita proprietatea, este cel care poate afecta in sens pozitiv sau negativ nota generala oferita unui proiect arhitectural.

In cazul prezentat in acest articol, consideram ca imbinarea intre piatra si lemn a fost un real succes. Liniile simple ale elementelor din lemn ale gardului, completate de textura clasica a stalpilor si soclului gardului, creeaza in interiorul proprietatii o atmosfera calda si eleganta in combinatie cu verdele gazonului.

Elementele moderne, clasice si rustice ale designului astfel obtinut, se imbina cu restul proiectului si devenind poate, un exemplu de urmat pentru viitorii locuitori ai zonei in care acesta se afla.

In cadrul aceluiasi proiect au fost executate tot de catre compania noastra si doua balustrade din lemn, care au avut mai mult rolul de completare a liniei de design folosita in exteriorul casei.

La executia elementelor s-a folosit lemn de rasinoase, care au fost finisate conform standardelor lemndesign, cu baituri si lacuri ecologice, pe baza de apa, pentru exterior.

URMARESTE-NE
Facebookinstagrammailby feather
DISTRIBUIE
Facebookmailby feather