Gard din lemn

Lemnul este materialul folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru delimitarea proprietatii private. O data cu trecerea timpului, gardul a devenit mai mult decat o simpla modalitate de a proteja proprietatea. Astfel el a fost integrat in conceptul arhitectural general al amenajarii exterioare, devenind uneori chiar un element de atractie vizuala in sine.

Folosirea lemnului in constructia gardului, aduce, pe langa confortul si caldura oferite de acest material natural, un plus de unicitate designului oricarui gard. Fibra lemnului este unica prin ea insasi, neexistand doua elemente identice la fel cum nu pot exista doi copaci perfect identici.

Gardul din lemn prezentat a fost realizat in atelierul lemndesign, fiind montat in localitatea Frumoasa, situata la cativa kilometri de orasul Suceava. Finisajul s-a realizat conform standardelor noastre de calitate, cu bait si lacuri ecologice pe baza de apa pentru exterior in doua straturi. S-a folosit lemn de brad cu grosimea de 3 cm. Portile au fost realizate prin placarea structurii metalice cu lemn. Designul este unul clasic-modern care impune prin simplitate. Culoarea folosita ofera eleganta si usurinta in intretinere.

URMARESTE-NE
Facebookinstagrammailby feather
DISTRIBUIE
Facebookmailby feather

Lasă un răspuns