Balustrada din lemn la balcon

Balustrada unui balcon este unul din elementele de design exterior de o mare importanta. O balustrada deosebita putand atrage privirea si schimba sau imbunatati substantial aspectul unei cladiri. Lemnul este un material ce creeaza o atmosfera naturala, familiara, calduroasa oricarui ansamblu arhitectural, putand fi prelucrat in cele mai variate moduri.

Balustrada balcoanelor este de multe ori instalata in mod eronat printre ultimele elemente de decor in cadrul amenajarilor de case. Am precizat in mod eronat pentru ca este un element de siguranta personala pentru orice balcon, de structura si soliditatea ei si implicit existenta ei putand depinde viata utilizatorilor sau vizitatorilor casei.

Modelul prezentat a fost instalat la balconul unei case particulare din comuna Moara, in apropiere de orasul Suceava. Balustrada a fost realizata din lemn de brad, baituit si lacuit cu substante ecologice, pe baza de apa, ce protejeaza lemnul si ii ofera o mai mare rezistenta in fata conditiilor meteorologice. Pretul a fost de 235 lei pe metru liniar.

URMARESTE-NE
Facebookinstagrammailby feather
DISTRIBUIE
Facebookmailby feather

Lasă un răspuns